Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

fredag den 17. maj 2013

Hapser med rejer og røg

En skøn kombination af let saltede rejer og en blød smag af røg samlet i en sprød skal.
Foto: Caria Krüger
4 radiser
50 g rygeost
1 bdt. brøndkarse
1 tsk. revet, usprøjtet citronskal
Salt og peber
100 g rejer
16 små krustader
Karse

Skær radiserne i helt tynde skiver på et mandolinjern og læg dem i iskoldt vand i 10 min. Stil radiserne til afdrypning i en sigte og rør rygeosten med hakket brøndkarse og citronskal og smag til med salt og peber. Kom lidt rygeostecreme, et par rejer og radiseskiver i hver krustade, pynt med klippet karse og servér.


Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...