Kyllingefrikassé

Rigtig forårsmad, der tryller solskin frem på en gråvejrsdag
Foto: Carina Krüger


800 g kyllingeover- og underlår
Salt og peber
1 spsk. smør
2 spsk. mel
3 dl bouillon
400 g små, nye kartofler
200 g gulerødder
1 bdt. forårsløg
1 bdt. grønne asparges
1 dl fløde
Salt og peber
Citronsaft
Krydr kyllingestykkerne med salt og peber og brun dem i smørret. Drys melet over, tilsæt bouillonen og lad kyllingestykkerne simre 15 min. Halvér kartoflerne og skær gulerødderne i mundrettestykker. Tilsæt kartofler og gulerødder og lad retten simre i yderligere 20 min. Skær forårsløg og asparges i mundrettestykker, tilsæt dem og giv retten yderligere 3 min. Tilsæt fløden, smag til med lidt citronsaft, salt og peber og servér med et godt stykke brød.

Se flere opskrifter
her

Kommentarer