Asiatisk salat med oksekød

Fyldig salat med oksekød og grønt
Foto: Carina Krüger
500 g mørt oksekød
1 spsk. sesamolie
2 spsk. Wok sauce el. oystersauce
2 hjertesalater
1 mango
200 g radiser
1 bdt. forårsløg
2 spsk. cashewnødder
2 limefrugter
4 spsk. sød chilisovs
3 spsk. soya
2 spsk. sesamolie
1 rød chili
1 bdt. koriander

Skær kødet i strimler og svits det i olien et par min. Tilsæt oyster saucen, svits endnu et par min og tag det af varmen. Skyl salaten, del den i blade og læg dem på et fad. Skær avocadoerne over på midten, fjern kernen og skrællen og skær dem i skiver. Skræl mangoen og skær den i tynde stænger. Skyl radiser og forårsløg og skær dem i tynde skiver. Læg alle grønsager og frugter op på fadet og fordel kødet over. Rist nødderne på en tør pande, til de er let gyldne, og lad dem køle. Bland limesaft, chilisovs, soya og sesamolie sammen og hæld dressingen over salaten. Hak chilien fint og drys salaten med koriander, chili og nødder.
Se flere opskrifter her

Kommentarer