Tomatsovs

Lav en stor portion og kom resten på skoldede glas eller i fryseren, tomatsovsen er god til både pizza, pasta og lasagne
Foto: Carina Krüger
 1 løg
1 gulerod
1 spsk. olie
1 ds. fl. tomater
1 spsk. eddike
1 fed hvidløg
2 spsk. oregano
1½ tsk. salt
1 knsp. peber

Hak løg og gulerod fint og sautér dem i olien i et par min., tilsæt tomat, eddike, presset hvidløg og krydderier og lad tomatsovsen småsimre i 10 min. Smag til og blend evt. sovsen.

Se flere opskrifter her

Kommentarer

  1. Buona e salutare... io la faccio in estate sempre sempre per la mia bambina e per noi. Con gli spaghetti ed il basilico è super!
    Baci dall'Italia.
    Elli

    SvarSlet
    Svar
    1. grazie per le gentili parole, salsa di pomodoro è buono, un sacco di sapore e naturale sani
      Kristina

      Slet

Send en kommentar